El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sànchez acusa Justícia d’anar més enllà que Marchena
  • CA

 “Dono per tancada aquesta polèmica amb la tristesa d’observar de les nostres institucions penitenciàries un capteniment de prudència que va molt més enllà del que la sentència del Tribunal Suprem va establir“. Així clou el líder de la Crida Nacional i pres polític per independentista, Jordi Sànchez el teva meva amb el departament de Justícia sobre la seva revisió del 100.2.

Després que Justícia hagi comunicat aquesta tarda que la Junta de Tractament no li permet treballar per un partit polític perquè s’allunya del seu pla de Tractament Individualitzat, Sànchez ha replicat amb contundència. En primer terme, Sànchez recorda que “la Crida és una entitat que pertany exclusivament a l’àmbit privat com bé sap el Departament de Justícia”. “En aquest sentit és perfectament harmònic treballar a la Crida amb el Programa Individualitzat de Tractament (PIT) que tinc establert”, afegeix.

En segon lloc, remarca que “el fet que en el meu PIT no es contempli explícitament l’activitat en el terreny socis-polític no es pot entendre de cap manera com que aquest queda vetat”. “No és justificat rebutjar o prohibir tot el que no està explícitament contemplat”, subratlla. ” Si fos així meu camp d’activitat laboral i el de la resta d’interns seria profundament limitat”, insisteix. “El treball de dinamització de la Crida és perfectament coherent amb la meva formació en Ciència Política i Sociologia i en part de la meva activitat professional”, clou Sànchez. 

En un comunicat enviat després de la seva connexió telefònica diària, Sànchez també “accepta  les disculpes que implícitament formula el Departament per l’error que asseguren van cometre el dijous passat” en permetre en primera instància el permís. “Ningú ha explicat la causa de l’error, però accepto les disculpes”, alerta.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa