El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Salellas: “Qui diu no a que qui tingui més pagui més?”
  • CA

El diputat de la CUP Benet Salellas ha reiterat l’objectiu dels cupaires d’apujar els impostos a les rendes més altes. Des del faristol del saló de plens del Parlament, durant el debat de política general, Salellas ha afirmat que cal apujar els impostos “sense por i per justícia”. “Qui diu que no a que qui tingui més pagui més? Ho demanen el 70% dels catalans en l’últim CEO”, ha recordat.

Salellas també ha reclamat una auditoria del deute de la Generalitat per saber a qui es deu i per quin motiu. A més, el diputat cupaire ha defensat “un procés de sobirania que construeixi dics de contenció al capitalisme salvatge”, i ha reivindicat que cal treballar “per emancipar-nos de la llei d’estabilitat parlamentària”.

“No acceptarem que els recursos públics acabin en les mateixes mans de sempre”, ha deixat anar Salellas, que alhora ha criticat que el Govern hagi retallat línies de P3 de l’escola pública i no de la concertada: “Volem un país cohesionat i volem una única escola, que sigui pública”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa