Sala i Martín aposta per Laporta

L'economista subratlla que votar CiU "en un moment en què sembla estar molt a prop de la majoria absoluta, és un error"

L'economista Xavier Sala Martín, professor de Colúmbia i extresorer del Barça, ha anunciat que votarà al líder de Solidaritat Catalana, Joan Laporta. En un article penjat al web del partit reconeix que en "cirumstàncies normals" donaria suport al candidat de CiU, Artur Mas, però indica que la situació actual és "especial". "Votar la federació en un moment en què sembla estar a molt a prop de la majoria absoluta és un error", apunta.

A parer seu, "l'única manera de garantir que ni CiU tingui majoria absoluta ni que la federació depengui del PSC, és que ho faci respecte a una altra força nacionalista. Eliminada ERC per la seva manifesta traïció als seus propis ideals, només queden Solidaritat Catalana i Reagrupament".

"En aquest sentit, el meu candidat és Laporta. He treballat amb ell durant set anys i els puc assegurar que, diguin el que diguin els mitjans de comunicació antilaportistes, és absolutament honest, de la màxima integritat, extraoridàriament intel·ligent i, a més, és de les persones més valentes del món". "Aquesta és la valentia que necessitem", sentencia l'economista.

 
 

Comentaris