Sabrià: "El pacte de la casta a Barcelona sembla més proper que mai"

El president d'ERC al Parlament remarca que "ni és el que ha votat Barcelona ni és l'acord de progrés que necessitat la ciutat"

El president d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha qualificat de "pacte de la casta a Barcelona" el que hi podria haver entre Barcelona en Comú, el PSC i Manuel Valls per investir Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona. "Malgrat que el pacte de la casta a Barcelona sembla més proper que mai, que ningú dubti: no deixarem de lluitar", ha assegurat en un missatge al seu compte de Twitter després que aquest dijous al vespre la coordinadora de Barcelona en Comú hagi proposat que Colau presenti la seva candidatura a la investidura per a l'alcaldia de la capital catalana, disputant-li així el càrrec al republicà Ernest Maragall. Per Sabrià, "ni és el que ha votat Barcelona, ni és l'acord de progrés que necessita la ciutat". A més, ha afegit que "com sempre recorda Oriol Junqueras, ERC mai es rendeix ni mai defalleix". "Tampoc ho farem ara", ha reblat.

El plenari de Barcelona en Comú debatrà i votarà aquest divendres al vespre la proposta de la coordinadora de la formació que Colau presenti la seva candidatura a l'alcaldia. Per la seva banda, el Consell de Federació de Barcelona del PSC va avalar aquest dijous un acord de govern amb els comuns, tot i que Jaume Collboni ha avisat que, per donar suport a la candidatura de Colau, comuns i socialistes han de tancar un acord i que ara per ara "no hi ha res fet" i "es preveu que no sigui gens fàcil".

 

 

 

Comentaris