S'obre el termini per demanar el vot per correu

A partir del 2 de maig la delegació provincial de l'oficina del cens electoral tramitarà per correu certificat tota la documentació del vot

El termini per sol·licitar el vot per correu de les eleccions municipals comença avui i romandrà obert fins al 12 de maig. A partir del 4 d'abril els electors podran comprovar si estan correctament inscrits al cens, i en cas contrari, reclamar. Les llistes definitives es publicaran el 15 d'abril.

A partir del 2 de maig la delegació provincial de l'oficina del cens electoral tramitarà per correu certificat tota la documentació del vot. Després les paperetes es remetran, també per correu certificat, als presidents de les meses, que les han de rebre abans del dia 18 del mes que ve. Un cop s'hagi enllestit aquest tràmit, els ciutadans que l'hagin fet no podran votar de forma presencial.

Pel que fa a les candidatures, fins al 13 d'abril hi ha temps per presentar-les, i si la Junta Electoral Central no hi troba cap impediment, quedaran proclamades el 26 d'abril. La campanya electoral es desenvoluparà entre el 6 de maig i el dia 21.

 
 

Comentaris