Rull surt de Lledoners per anar a treballar a Mútua Terrassa

L’exconseller reforçarà els serveis jurídics de l’empresa

Josep Rull ha sortit aquest dilluns al matí per primer cop de la presó de Lledoners en aplicació de l'article 100.2. Tal i com va avançar Món Terrassa, l’exconseller s’incorporarà al departament d’assessoria jurídica de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. L'excap del Departament de Territori i Sostenibilitat ha sortit de la presó a un quart de nou del matí. La seva parella, Meritxell Lluís, l'ha vingut a buscar.

CAN 1682

Rull surt de Lledoners per anar a treballar a Mútua Terrassa Jordi Borràs

Tots dos han sortit junts de la presó i s'han dirigit a l'aparcament, on tenien el cotxe aparcat, i han marxat amb ell al volant. Just després d'ell han sortit Jordi Cuixart i Joaquim Forn, que també poden sortir del centre per treballar i per fer voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar-li l'article 100.2 i podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

CAN 1608

Meritxell Lluís fotografia el seu marit, Josep Rull, en el moment que surt de la presó de Lledoners Jordi Borràs

 

 

Així doncs, Rull s’afegeix a la llista de presos polítics que ja han pogut sortir de la presó a través de l’aplicació, per part de la Junta de Tractament de la presó, de l’article 100.2: Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Quim Forn, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Raúl Romeva i Oriol Junqueras.

 

Comentaris