El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rull insta Navarro a dimitir com a alcalde Terrassa si vol liderar el PSC
  • CA

L’alcaldable per Terrassa de CiU i diputat, Josep Rull, ha instat avui a l’alcalde de Terrassa i candidat a la reelecció, Pere Navarro (PSC), a dimitir si vol substituir José Montilla al capdavant de la direcció dels Socialistes en el proper Congrés. Rull en una entrevista a Europaprees ha assegurat que la prioritat de Navarro “passa cada vegada més per Nicaragua i menys per Terrassa”.

Encara que el candidat de CiU considera legítima la voluntat del socialista, l’ha acusat de fer servir la propaganda institucional per promocionar la seva figura de cara els militants socialistes. I ha reclamat un canvi davant “la impunitat i a visió patrimonial del poder del PSC” a Terrassa després de 32 anys governant.

Rull ha reconegut que l’assignatura pendent de CiU és aconseguir la Diputació de Barcelona, ja que la victòria de CiU a l’Ajuntament de Barcelona la considerada assegurada, i no descarta assolir les diputacions de Girona i Lleida gràcies a una caiguda dels vots d’ERC.

Congrés de CDC

Final met, en clau interna del partit, Rull no és partidari d’avançar el congrés de CDC, previst per l’estiu del 2012, com havia apuntat Oriol Pujol. Ara bé, sí que reclama que la nova direcció del partit tingui en compte “la diversitat, la pluralitat i actius” de la formació. I apunta que ha de ser en congrés “del dret a decidir”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa