El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rull: ”El Suprem no té límits morals”
  • CA

Primera entrevista televisiva al conseller Josep Rull després d’obtenir el tercer grau penitenciari, dijous d’aquesta setmana. Rull ha acusat al Tribunal Suprem de “no tenir cap mena de límit moral”. Una acusació explicada aquesta nit al FAQS de TV3 arran de l’experiència mediàtica de l’accident del seu fill menut. Una informació que, segons ha assegurat, es va “filtrar des del mateix Suprem” i que va generar titulars “despiatats”. “Aauesta manca de tendresa davant una criatura de 4 anys mostra que aquesta gent no té cap límit moral”, ha assenyalat. “Tampoc el Suprem no té cap límit moral”, ha conclòs. “La unitat d’Espanya no justifica aquest nivell de maldat”, ha reblat.

 

 

Per altra banda, Rull ha defensat la doble via de l’exili i la presó. “Els presos polítics comencem a tenir un cert horitzó, els que són a l’exili, no”, ha reflexionat. “Si ens haguéssim quedat tancats, l’autarquia del Suprem s’hagués pogut desplegar amb absoluta impunitat”, ha remarcat. En aquest punt, ha subratllat que l’exili ha donat grans victòries al procés. “Entenem que bifucar entre presó i exili pot valdre la pena”, ha insistit.

 

Respecte les negociacions entre JxCAT i el PDeCAT, ha reclamat superar la coalició. “No estriparé el carnet del PDeCAT”, ha advertit. Ara bé, ha procurat deixar clar que intentarà que no s’hagi d’estripar cap carnet. “No permet la doble militància quan les dues formacions competeixen electoralment, faré tot el possible per tal que no es produeixi aquest escenari”, ha tancat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa