El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rufián veu la moció de censura de Vox com “Torrente 6”
  • CA

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, creu que la moció de censura de Vox que es comença a debatre aquest dimecres és com “l’estrena de Torrente 6” i portarà el Congrés a un debat “brutal” i “salvatge” on “veurem coses que no s’han vist al parlament espanyol, cosa que és molt dir”

Rufián creu que “el millor hagués estat no parlar, que ningú hi participés i es quedessin Garriga i Abascal parlant sols“, però “si no ho compren el PSOE i Podem no té sentit, i no ho compren”. “Crec que el millor era fer el buit, fins i tot el govern, i no hi va haver manera”, ha admès.

 

Demana al govern espanyol que no porti al TC la limitació dels preus del lloguer

Per altra banda, també ha reclamat al govern espanyol que no porti al Tribunal Constitucional la llei del Parlament que limita el preu del lloguer a Catalunya. Rufián ha advertit que aquesta és una demanda “transversal” a la societat catalana i ha advertit que “no s’entendria” un recurs al TC. Per contra ha demanat a l’executiu de Sánchez que legisli en aquesta mateixa direcció per evitar “abusos” en el marcat del lloguer. “No s’entén que el PSOE no ho vegi o que li haguem d’obligar a fer-ho”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa