El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rufián demana “punxar bombolles d’independentisme màgic”
  • CA

 

 

“No hem posat el fre de mà. L’únic que intentem, ho dic amb respecte i carinyo és punxar segons quines bombolles, un discurs d’independentisme màgic, que tothom coneix,  i hem de dir la realitat que estem davant de gent molt poderosa amb maquinàries mediàtiques i de poder enorme. Hem de ser més”. Aquesta és la consigna clara d’ERC expressada pel portaveu de la formació a Madrid, Gabriel Rufián. 

 

En una entrevista al programa FAQS, Rufián ha insistit en l’estratègia i el discurs d’ERC en aquesta etapa política del procés. En aquest sentit ha assegurat que a hores d’ara el JxCAT i ERC tenen bones relacions i ha celebrat que Pere Aragonès estigués al costat del president Quim Torra durant la seva conferència d’aquesta setmana. 

 

Per altra banda, ha justificat la seva piulada del 26-O i ha defensat que no anava dirigida a Carles Puigdemont. “Si la piulada de les ‘155 monedes’ hagués estat dirigida a el president legítim de Catalunya, demanaria disculpes. Anava dirigida a l’oferta d’eleccions de PP, PSOE, C’s i el PNV”, ha afegit. A més ha titllat “d’indecència” les paraules de Xavier Garcia Albiol al mateix programa assegurant que els presos polítics tenien privilegis. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa