Rubalcaba: "El PSC ha fet un exercici d'oposició responsable"

El portaveu del Govern espanyol evita prounciar-se sobre si el PSC ha d'acatar la sentència del TS sobre l'immersió lingüística

El portaveu del Govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha valorat davant dels mitjans la recent investidura d'Artur Mas. Rubalcaba ha desitjat sort al nou President i li ha promés "cooperació lleial" per part del seu executiu. Rubalcaba ha qualificat com a "exercici d'oposició responsable" l'abstenció del PSC durant el debat d'avui al parlament, decisió que ha possibilitat l'investidura d'Artur Mas. Per Rubalcaba aquesta actitud és destacable ja que no s'acostuma a veure al Congrés dels Diputats.
 
En ser preguntat sobre si el PSOE exigirà al PSC que acati les tres sentències del Tribunal Suprem contra l'immersió lingüística, Rubalcaba ha dit que no vol fer-ne valoracions fins haver llegit els veredictes. El portaveu de l'executiu espanyol ha recordat que, en tot cas, ni el seu govern ni el PSOE tenen gaire a dir sobre la sentència ja que no en són parts demandants.

 
 

Comentaris