El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Roldán (Cs) acusa els independentistes de ser uns mentiders
  • CA

La líder de Cs al Parlament, Lorena Roldán, no comparteix l’eufòria de la bancada independentista per la sentència del Tribunal de Luxemburg. La política taronja ha manifestat que “el que ha resolt” el tribunal europeu és “sobre les prerrogatives associades a la condició d’europarlamentari” d’Oriol Junqueras i que, per tant, “no té res a veure amb la sentència del Tribunal Suprem, que no vulguin distorsionar la realitat”.

Roldán ha subratllat que “la realitat” és que Junqueras va adquirir la condició d’europarlamentari l’abril del 2019 i que la sentència del Suprem té a veure amb els fets de l’octubre del 2017. És per això que Roldán ha dit que Junqueras “haurà de complir la condemna com qualsevol en aquest país perquè ningú és impune”.

D’altra banda, ha afirmat, en relació a Carles Puigdemont, que el que ha de fer és “donar la cara i ser conseqüent amb el que va fer”. Roldán, però, ha estat evasiva a l’hora de valorar la vulneració de drets que la sentència de Luxemburg ha deixat al descobert.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa