El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Roldán: “Bona tarda, Expresident Torra”
  • CA

La portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, no ha fallat ni en estil ni en forma ni en contingut. La seva intervenció en el ple de suport al president Quim Torra després de la inhabilitació decretada per la Junta Electoral Central no s’ha sortit del guió habitual de la formació unionista. De fet, han titllat el ple “d’infàmia” i han tret l’espantall del ple del 6 i 7 de setembre de 2017 que forma part de la constel·lació espanyolista de la política contra el procés.

 

Roldán ha començat la intervenció amb una salutació que és el resum de les seves intencions. “Bona tarda, expresident Torra”. “Vostè ja no és president, i no ho és a conseqüència d’una resolució judicial”, ha argüit. Roldán ha acusat al president de posar-se “gall” i “treure pit” per la desobediència. “Tant valent que va ser per desobeïr, ha de ser igual de valent per assumir les seves conseqüències”, ha ironitzat.

 

A més, la diputada ha acusat el president de portar una “burla” i li ha reclamat la convocatòria d’eleccions. “És el mínim que demanem, el mínim de respecte per aquesta cambra”, ha afegit. Al capdavall, li ha retret que “mai no hauria d’haver ostentat el càrrec del president”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa