El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rodríguez (PPC): “Qui es presenti a les municipals per fer la República, enreda els ciutadans”
  • CA

 

 

El secretari general del PP català, Santi Rodríguez, rebutja que les eleccions municipals de 2019 puguin convertir-se en una votació sobre la República que va aprovar el Parlament el 27 d’octubre passat: “Ni per fer la independència ni per no fer la independència”.

 

Els que es presentin dient que aquestes són unes eleccions per guanyar la independència, la República o coses d’aquestes, que els ciutadans sàpiguen una vegada més que els estan enganyant” i que utilitzaran els seus vots per a alguna cosa diferent al que han de servir, que és per triar qui dirigeix ??els municipis, ha advertit Rodríguez en una entrevista d’Europa Press.

 

 

El dirigent popular ha subratllat que els comicis de 2019 són per escollir “qui administrarà els recursos més propers a la ciutadania” i s’encarregarà de qüestions com la neteja, la seguretat, l’enllumenat i la promoció econòmica. “Estaríem enganyant les persones i als ciutadans si ens presentéssim a aquestes eleccions dient que serveixen per a l’independentisme o el no independentisme”, ha insistit, i ha apostat perquè el PP presenti candidatures estrictament municipalistes.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa