El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera veu el PSC garantia de "fracàs, decadència i atur"
  • CA

El president del C’s i candidat a la Generalitat, Albert Rivera, ha afirmat avui que el PSC és “garantia de fracàs, decadència i atur”, en comptes de ser la garantia de progrés que professen davant dels seus fidels i que proclamen en el seu eslògan.

“El candidat del PSC, José Montilla i l’exministre de Treball i número tres de la llista del mateix grup, Celestino Corbacho, el duo del Llobregat, representen aquesta garantia de no trobar feina, i el seu partit té les pitjors xifres de la història”, ha sentenciat en una visita a una oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya de l’Hospitalet del Llobregat. Rivera ha tornat a carregar contra “l’obcecació del PSC de potenciar els polítiques d’identitat”, en comptes de tractar els temes que “preocupen” els ciutadans.

Alhora, ha criticat els promeses del candidat d’ICV-EUiA, Joan Herrera, i de la candidata del PP, Alicia Sánchez Camacho, que asseguren que crearan ocupació. Segons el candidat de C’s aquesta no és la tasca del polític ja que no és al seu abast. “El que s’ha de fer és posar facilitats, crear eines i conciliar l’empresari i el treballador”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa