Rivera: "Sóc partidari de donar empara als funcionaris que vulguin complir la llei"

"Els funcionaris catalans el que han de fer és garantir precisament la llei i se'ls ha de donar empara", ha dit el president de Cs

 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat partidari que el govern espanyol protegeixi els funcionaris de la Generalitat "que vulguin complir la llei" i considera que no es tracta només d'"amenaçar" els que "incompleixen la llei". Ho ha dit en declaracions als mitjans des del pati del Congrés després que s'hagi conegut que la Guàrdia Civil interroga funcionaris pels preparatius del referèndum de l'1 d'octubre. "Els funcionaris catalans, que també són funcionaris de tot Espanya, el que han de fer és garantir precisament la llei i se'ls ha de donar empara".

"Si hi ha funcionaris que reben pressions, el govern d'Espanya els ha de donar empara", ha reiterat Rivera, que considera que "no es tracta només d'amenaçar els funcionaris que incompleixen la llei sinó sobretot de donar empara als que la vulguin complir, que són la immensa majoria".

 

 

El president de Ciutadans ha assegurat que "ningú incomplirà la llei com Puigdemont" i ha afegit que "és paradoxal que els que volen fer el referèndum no tinguin ni cens, ni urnes, ni paperetes i sobretot la llei en contra".

 

Comentaris