El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera, sobre Sánchez i els debats: “La democràcia l’ha vençut”
  • CA

 

El candidat de Ciutadans a la presidèncai del govern espanyol, Albert Rivera, ha denunciat aquest matí “l’actuació sense escrúpols de Pedro Sánchez”, en relació a la polèmica pels debats electorals. Per a Rivera, el president espanyol “ha manipulat la televisió pública, ha intentat enganyar els mitjans de comunicació privats, i ha fet l’impossible per no assistir als debats”. Pedro Sánchez no volia participar al debat d’aquest dimarts a Atresmedia, però finalment el líder dels socialistes ha rectificat i sí que hi assistirà. A més, també participarà en el debat del dilluns a RTVE

 

Abans de participar en un acte sobre benestar animal a Madrid, Rivera ha fet declaracions davant dels mitjans de comunicació per valorar aquest canvi del líder del PSOE: “La democràcia l’ha vençut. Els espanyols han guanyat i el periodisme també”, ha afirmat. “Ho sento molt, però els espanyols volen debats. Tenen dret a que debatim i a escollir el seu president en un debat electoral o en dos”, ha insistit. Alhora, ha reclamat que “s’acabin ja les cacicades”, i ha reivindicat que “Espanya es mereix presidents i candidats que no li tinguin por al diàleg i a la democràcia”.

 

“Tinc ganes de debatre i exposar el nostre programa. És sa per la democràcia”, ha sentenciat, i ha opinat que “Sánchez ha canviat d’opinió perquè no li ha quedat més remei”. “Qui li té por a un debat li té por a la democràcia, al periodisme i a la pluralitat”, ha conclòs Rivera. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa