El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera reclama la dimissió del president de Correos pels problemes amb el vot per correu
  • CA

 

 

El líder de Ciutadans i candidat a la Presidència del Govern, Albert Rivera, ha exigit aquest dijous la dimissió del president de Correos, Juan Manuel Serrano, pels problemes que estan experimentant els ciutadans que volen votar per correu en les eleccions generals del 28 d’abril. “En nom de milers i milers d’espanyols, demano la dimissió del president de Correos, que no sap pegar un segell i l’únic mèrit que té és ser amic del senyor Sánchez”, però en aquest lloc “cobra 200.000 euros”, ha declarat en un acte electoral a Barcelona.

 

Segons ha indicat, hi ha molts ciutadans “indignats perquè no poden votar per correu”. A Espanya “som la NASA per a la tecnologia de les obligacions fiscals però estem com els Picapedra per als drets”, ha criticat, comprometent-se a millorar també la tecnologia per al vot per correu. El retard en l’enviament de moltes paperetes als domicilis que van sol·licitar el vot per correu –per les vacances de Setmana Santa– ha provocat llargues cues d’espera en les oficines de Correos, que s’ha vist obligada a augmentar el seu horari laboral i reforçar el seu personal.

 

Cessarà tots els “endollats” de Sánchez

 

Juan Manuel Serrano va ser cap de Gabinet de l’ara president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i un dels seus principals suports en les primàries en les quals va tornar a ser elegit com a secretari general del PSOE. Rivera ha assegurat que si Cs arriba a la Moncloa, cessarà a “tots els endollats que ha posat Sánchez” com a alts càrrecs públics en aquests deu mesos de govern. “Hi ha 500 càrrecs a dit”, ha assenyalat.

 

El candidat del partit taronja vol que els directius dels organismes i empreses públiques siguin triats a través d’un concurs públic en el qual es valori “el mèrit i la capacitat” dels candidats. “No vull posar jo als presidents”, perquè les institucions “no són del Govern o d’un partit polític, són de tots els espanyols”, ha subratllat, denunciant que també el Centre de Recerques Sociològiques (CIS) i Paradores tenen al capdavant a “amics de Sánchez”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa