El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera qualifica Duran de “conseller en cap a l’ombra”
  • CA

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha etiquetat Josep Antoni Duran i Lleida de “conseller en cap a l’ombra” ja que participa del govern, perquè assisteix als consells de l’executiu, “però no se’l pot criticar políticament”. I en nom de la “transparència entre la relació entre govern, partit i parlament” ha demanat a Mas que decideixi si el líder d’Unió ha d’estar dins o fora de l’executiu.

En la seva intervenció, a diferència de la resta de grups, el líder de Ciutadans ha felicitat Artur Mas per haver escollit Pilar Fernández Bozal com a consellera de Justícia perquè en les seves decisions com a advocada de l’Estat, en referència en el tema de les consultes, “va aplicar criteris de dret i no criteris polítics”.

Respecte el nou govern, Ciutadans també ha preguntat al president de la Generalitat “com pot mantenir allò que va criticar” i ha posat com a exemple la permanència de Rosa Clavell com a responsable d’Exteriors. En aquest àmbit també ha retret al govern que vulgui mantenir “unes ambaixades sobredimensionades”.

Finalment, en la línia habitual de Ciutadans, el seu president ha demanat a Mas que “acabi amb el victimisme perquè ara és hora de governar”. “Ara no toca parlar de trencadisses, no és moment d’amenaces”, ha dit Rivera en referència a unes declaracions del president a La Vanguardia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa