Rivera, sobre els partits independentistes: "Estem farts de finançar la violència"

El líder de Cs demana la unió dels constitucionalistes i que "ens rearmem contra els separatistes"

“Encara hi ha partit”, ha dit el líder de Ciutadans, Albert Rivera, minuts abans de jugar un partit de futbol a Madrid amb companys i afiliats del partit. Rivera ho ha dit en referència a les eleccions del proper diumenge, ja que, tot i que aquest divendres acaba la campanya electoral, encara queden dos dies perquè els ciutadans passin per les urnes. “A Andalusia vam creure en la remuntada i vam aconseguir un canvi de govern”, ha recordat el líder de Cs, que ha avisat: “Si no voteu els moderats, guanyen els extremistes”.

En aquesta línia, Rivera ha assegurat que el seu partit defensarà “la unitat i igualtat entre espanyols” i, en referència a l’independentisme, ha dit: “Ja n’hi ha prou de xantatge”. Alhora, ha demanat que “els constitucionalistes ens unim i ens rearmem contra els separatistes”, i ha avisat Pedro Sánchez que “et portarem a l’oposició”.

Dirigents i afiliats de Cs abans de jugar el partit a Madrid

Dirigents i afiliats de Cs abans de jugar el partit a Madrid

Abans de jugar el partit, Rivera ha respost preguntes dels periodistes, que li han demanat si portarà al Congrés dels Diputats la mateixa mesura que es va aprovar ahir a l’Assemblea de Madrid, a instàncies de VOX ai amb el suport de PP i Cs, de demanar la il·legalització dels partits independentistes. “A Espanya es pot ser independentista, liberal, conservador i fins i tot comunista. Però no es pot ser violent i rebre diners públics”, ha afirmat el líder de la formació taronja.

 

A més, Rivera s’ha queixat que “els espanyols estem farts de finançar la violència”. “No es pot finançar amb diners públics a aquells que volen destruir la democràcia”, ha afegit, abans d’explicar que el seu partit proposa un tall electoral del 3% “perquè els partits separatistes no puguin condicionar totes les polítiques nacionals”. “No finançarem aquells partits que no condemnin la violència”, ha conclòs.

 

Comentaris (16)
Tens raó Rivera Fa 2 mesos
Catalunya està farta de financiar aquests policies terroristes que treuen ulls i han fet 2000 ferits, si encontes de atonyinar a la gent es lloguesin per fer serveis socials, serveis sanitaris, educacionals, o simplement industrials, o fent carreteres,. Sí que aniriem bé, no com ara destinant els presupostos nacionals en servei del mal.
gerard de sarria Fa 2 mesos
16.000 milions cada any des de fa.....multiplica si et queda grau de consciència
JO Fa 2 mesos
L'única violència que hi ha hagut aquí no l'hem provocada nosaltres, si tens alguna queixa, parla amb els teus amiguets i deixa'ns estar tranquils d'una vegada
INOCENT Fa 2 mesos
I NOSALTRES ELS QUE NO SOM FAXAS COM VOSALTRES SI QUE N'ESTEM FARTS DE FINACAR ALS FAXAS COM VOSALTRES I ELS QUE OS ACOMPANYEN EN AQUESTA EXCURSIO.
Josep Fa 2 mesos
Aquest home apart de mal parit està completament boig, ell i les seves dues bèsties haurien de marxar cap a Corea com a minim.l
Abend Fa 2 mesos
Nosaltres també estem farts de finançar la GC i el CNP. No ens calen; ja en tenim prou amb els Mossos
2019 Fa 2 mesos
Yo tiene de financiarte a ti i explica tu lo de las cuentas de tu partido que presuntamente hay algo raro.porque no explicas!!!
X*2 Fa 2 mesos
Nosaltres estem farts que els feixistes ens robin , que vinguin salvatges amb uniformes espanyols a crear violencia i que la dictadura borbonico-franquista faci l'orni, Espanya cada dia és més merda feixista
JordiP Fa 2 mesos
Aquest pobre senyor està cada dia una mica més desequilibrat. No pot obrir la boca sense vomitar el seu abundant odi a Catalunya i els catalans. La cosa comença a ser preocupant. Jo crec que els membres més cerebrals del sel partit (si és que n'hi ha) haurien d'urdir una algo similar al "motí del Caine" i separar-lo de la jefatura. Acabarà portant tots els Siudatans al precipici i els fotrà penya segat avall. El dia 11, la meitat de vosaltres us quedareu a l'atur. Si us plau, feu algo a
OLIVETTA Fa 2 mesos
COM MÍNIM EST UNA SERP VERINOSA. nos altres si que paguen el teu xalet i el blanc de españa que es necesita per què este net.
Europeu Fa 2 mesos
E os catalães estão fartos de ser roubados pela violência nacionalista genocida castelhana, que inda por cima os fazem pagar!
almogaver Fa 2 mesos
i nosaltres, de pagar-te la coca, feixista
Cat Fa 2 mesos
Els independentistes estem farts de finançar a Espanya.
El fachenderio Fa 2 mesos
de Ejspanya a Catalunya. Aixo es el que son. Fatxendes de merda.
GAVANENC Fa 2 mesos
Aquest tio es molt burru....seguix amb el relat de la violencia !!!!! Suposo que es deu referir a la policial !!!!!
SpaniardsGoHome Fa 2 mesos
Compareu les fotos del criminal feixista JoSSé Antonio Primo de Rivera i les d'aquest paio. La semblança física és sorprenent. La realitat és que aquest home fou el fundador de la Falange a la vida anterior.