Rivera menysté les pressions de l'Ibex: "Han votat els espanyols, no la CEOE"

El líder de Ciutadans diu que la seva formació liderarà l'oposició i substituirà un PP "enfonsat" i "desfet"

 

 

 

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha rebutjat de nou la possibilitat d'un acord per a la investidura del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, després de la victòria electoral del PSOE a les eleccions del 28-A. En declaracions a Telecinco, Rivera ha menystingut també les pressions que li arriben de sectors econòmics perquè s'avingui a aquest acord. "Han votat els espanyols, no la CEOE o un banc", ha dit. Segons Rivera, els espanyols "han votat Sánchez i han decidit que Sánchez i Iglesias ho tenen fet", però "també que necessitem una oposició forta que vigili el govern". En aquest marc ha recordat "l'enfonsament d'un PP desfet" i ha reivindicat el seu paper per "liderar una oposició responsable". "Vull que aquest país tingui una oposició forta per liderar Espanya en el futur", ha dit.

 

 

Després que el secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, digués aquest dilluns que el líder de Ciutadans no havia trucat Sánchez per felicitar-lo, Rivera afirmat que ja va fer aquesta felicitació des de la seu de Cs la mateixa nit de diumenge i ahir – "li va escriure" per donar-li "l'enhorabona". "Jo sóc un demòcrata i no rodejaré el Congrés com va fer el PSOE a Andalusia amb autocars" sinó que "respectaré el resultat malgrat que no m'agrada".

 

 

El líder de Ciutadans ha donat per fet que Sánchez governarà amb Pablo Iglesias." "Els espanyols han parlat i han dit que volen que governi Sánchez amb suport d'Iglesias i els nacionalistes, però també que volen una oposició liberal, moderna, néta i forta que liderarem des de Ciutadans". En aquest sentit ha "promès" als espanyols que "els defensarem de qui vulgui saltar-se la Constitució, matxacar-los a impostos o destrossar l'economia, perquè Espanya necessita una oposició forta", ha afirmat. 

 

Comentaris