Rivera: "Els espanyols no tenen més temps ni mereixen més bloqueig"

"Cap cadira està per sobre d'Espanya", afirma el secretari d'Organització del partit taronja, Fran Hervías

 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assenyalat que "els espanyols no tenen més temps ni mereixen més bloqueig", després de la dimissió de Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE, i ha apuntat que "ningú està per sobre d'Espanya".

Així ho ha indicat el líder de la formació taronja en el seu compte de Twitter sense fer referència explícita a la dimissió de Sánchez. "Els espanyols no tenen més temps ni mereixen més bloqueig. Ningú està per davant d'Espanya. Només sortirem endavant amb canvis i diàleg", ha manifestat al tuit.

 

 

Per la seva banda, el secretari d'Organització del partit taronja, Fran Hervías, també ha publicat un missatge en el seu compte de Twitter després que Sánchez hi hagi anunciat la seva dimissió com a líder del PSOE després d'haver perdut per 132 vots en contra i 107 a favor en la votació que aquest dissabte s'ha registrat al Comitè Federal del partit per convocar un congrés extraordinari.

 

 

"Cap cadira està per sobre d'Espanya. Cal posar-se a treballar, des del diàleg i el consens. Hem de posar el país en marxa", ha indicat Hervías en el seu tuit.

 

Comentaris