Rivera diu que Montilla és més nacionalista que Pujol o Maragall

El líder de C's retreu al socialista que ha fet "la feina bruta" al nacionalisme

El president de Ciutadans (C's) i candidat a la Presidència de la Generalitat, Albert Rivera, ha retret aquest dissabte al president de la Generalitat i candidat a la reelecció, José Montilla, que hagi fet "la feina bruta" al nacionalisme, per exemple, aprovant la Llei d'Educació, la Llei del Cinema i el suport a les consultes sobiranistes a alguns ajuntaments.

A l'acte central de campanya del partit, Rivera ha lamentat que quan el líder de CiU, Artur Mas, arribi a la presidència -fet del qual ha afirmat no tenir cap dubte- "tindrà la feina feta per un socialista", ja que segons el líder de C's, Montilla davant l'intent de competir amb CiU s'ha tornat "més nacionalista del que van ser Jordi Pujol o Pasqual Maragall".

Sobre l'anunci del líder socialista que aquestes són les últimes eleccions a les quals es presenta, Rivera ha indicat que, de tota manera, a Montilla "li queden vuit telediaris, els dies que falten per a les eleccions".

C's recupera el suport dels intel•lectuals

En aquest acte els intel•lectuals que van ser origen de la formació han tornat a donar el seu suport al partit, que ha comptat amb les adhesions d'algunes de les personalitats que van signar el manifest fundacional, entre els quals hi ha Arcadi Espada, Félix Ovejero, Sevi Mora i Félix de Azúa, els qui no han anat a l'acte però han fet arribar el seu suport per escrit.

Ciutadans també ha rebut paraules d'alè, a través de vídeos i cartes, del número dos de UPYD a les llistes del Congrés, Mikel Buesa; l'advocat Javier Nart; l'exdirigent del PSOE, Pablo Castellanos, i l'advocat de les víctimes del terrorisme, José María Fuster-Fabra.

Sí hi han assistit l'exdiputat del PP, Joan López, que la setmana passada en un acte a Mataró va anunciar que votaria C's; l'escriptor Iñaki Ezkerra; el publicista i expresident de l'Espanyol, Fernando Martorell, i l'escriptora i cineasta Dolors Pallars.

 
 

Comentaris