El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera diu que Mas es va comportar com un "mal educat"
  • CA

El candidat de C’s a la Generalitat, Albert Rivera, considera que el candidat de CiU, Artur Mas, es va comportar com “un mal educat” quan va “perdonar-li la vida” després de la seva intervenció en castellà. Concretament, Mas va dir al líder de Ciutadans que símbol de la normalitat lingüística de Catalunya era el fet ell parlés en castellà a TV3.

Rivera ha manifestat que la intervenció del convergent va ser una falta de respecte a molts catalans i va pecar de “prepotent”. “Qui va quedar com un mal educat va ser ell, per haver menyspreat part de la població catalana en funció de la llengua que parla”, ha matisat.

Rivera molest perquè no va poder parlar de corrupció

Rivera s’ha mostrat satisfet amb la seva participació en el debat, tot i que ha criticat que els candidats rebutgessin dedicar un bloc a la llei electoral, la regeneració política i un pacte anticorrupció, que va proposar el seu grup, ja que, en opinió seva, són temes que interessen a la ciutadania però incomoden alguns candidats, que pretenen amagar-ho.

Segons Rivera, a Mas li va molestar la seva rèplica durant el debat després que el candidat de CiU parlés de l’espoliació fiscal d’Espanya a Catalunya.”Mas es va desencaixar quan vaig recordar-li que, possiblement, alguns dels que roben tinguin el carnet de CiU”, en al•lusió implícita al cas Palau, després d’això Mas va exigir-li proves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa