Rivera després del vot: "Aquesta nit enterrarem 40 anys de nacionalismes"

El candidat de Cs demana als catalans que els van votar el 21-D que votin "amb les mateixes ganes" perquè ningú els separi

 

El candidat de Ciutadans a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, assegura que "sens dubte" aquesta nit obriran "una nova etapa política a Espanya". "Enterrarem 40 anys de nacionalismes i obrirem una era d'una Espanya forta i unida", ha afirmat des de les portes del col·legi electoral on ha votat, a l'Hospitalet de Llobregat. En una breu atenció als mitjans després de dipositar el vot, Rivera ha apel·lat els catalans perquè vagin a votar i impedeixin que segueixin "els de sempre" governant. El líder de la formació taronja ha fet una crida, concretament, a la gent que va votar Cs el 21-D a Catalunya.

 

 

"Els demano que vagin a votar amb les mateixes ganes per una Espanya que segueixi unida i ningú ens pugui separar", ha apuntat. Segons ell, quan els catalans han anat a votar "massivament" han guanyat "la unió i el respecte" i ha recordat, en aquest sentit, la victòria de Cs en les últimes eleccions catalanes. Rivera també ha interpel·lat els indecisos: "És important que agafin la papereta". "Necessitem a Espanya un canvi d'etapa, d'era i de govern", ha conclòs, destacant que cal una nova era "en la quals els que volen trencar aquest país no condicionin la política" a l'Estat.

 

Comentaris