Rivera demana un "xec de confiança" als electors per aconseguir formar governs liderats per Cs

El líder del partit taronja diu que té "expectatives altes" i argumenta que un creixement important de Cs pot ser un "antídot" a Pedro Sánchez

El president de Cs, Albert Rivera, ha demanat un "xec de confiança" als electors el 26-M per aconseguir formar governs liderats per la formació taronja. Rivera ha afirmat que té "bones sensacions" i "expectatives altes" i ha esperat que Cs segueixi creixent, en línia amb el resultat del 28-A. El líder del partit taronja ha dit que un creixement de Cs pot permetre que "per primer cop" hi hagi governs de Cs i hi hagi canvis. "Demano a tots aquells que ens van fer confiança fa quatre setmanes que ho tornin a fer. Si es així aconseguirem canvis i governs estables, nets, reformistes i liberals a moltíssims llocs d'Espanya", ha dit aquest diumenge al matí després de votar al municipi madrileny de Pozuelo de Alarcón. Rivera ha insistit que les eleccions municipals, autonòmiques i europees són una oportunitat per fer de "contrapès" i "antídot" a un govern de Pedro Sánchez a l'Estat.

Rivera ha esperat poder "reeditar l'èxit del 28-A per "passar pàgina" i formar governs de Cs. El líder de la formació taronja ha esperat una participació alta i que la jornada es produeixi "sense incidents".

 
 

Comentaris