El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera creu que diumenge hi haurà “sorpresa”
  • CA

 

El president de Cs, Albert Rivera, ha assegurat que PP i Cs estan en “empat tècnic” i ha opinat que el partit taronja fins i tot pot superar en escons als populars i encapçalar un govern de canvi. “Diumenge hi haurà sorpresa”, ha dit. Segons Rivera, un govern entre Cs i PP pot tenir “molts més escons” que el PSOE. “Hi ha una tendència molt positiva” a les enquestes, ha afirmat el líder de Cs aquest divendres al matí en una entrevista a la ‘Cope’, que ha insistit que “pot haver-hi canvi i fer fora a Pedro Sánchez de la Moncloa”. “La majoria de canvi dependrà de dos-tres escons”, ha dit, i ha confiat que donaran “la campanada”. Rivera ha assegurat que els socialistes “estan perdent diversos punts a les enquestes” i ha afirmat que les dades de què disposa són “esperançadores”. “No podem deixar-nos ni un escó a les escombraries”, ha reclamat, i ha fet una crida a concentrar el vot en Cs. El líder de la formació taronja ha negat que hi hagi “cap enfrontament” obert amb els populars i ha tornat a “estendre la mà” al seu president, Pablo Casado.

 

En canvi, Rivera ha afirmat que el projecte de Pedro Sánchez i el de Cs són “antagònics”. “No se m’acut un projecte més antagònic a l’essència de Cs i el motiu pel qual vam néixer que el ‘sanchisme'”, ha assegurat, i ha retret el president del govern espanyol que pacti “amb els que volen que Espanya no sigui una nació d’iguals”.

 

Segons Rivera, hi ha “nerviosisme” al PSOE i Sánchez està “derrotat” després dels debats. “El que no vol és perdre les claus del ‘Falcon'”, l’avió presidencial, “i de la Moncloa”, ha ironitzat. “És una emergència nacional enviar-lo a l’oposició”, ha dit, i ha tornat a tancar la porta a un hipotètic pacte amb el PSOE. 

 

“Hi haurà sorpresa diumenge i jo vull presidir un govern de canvi constitucionalista que acabi amb el xantatge dels nacionalistes” i amb una gestió econòmica “liberal” sense influència del “sectarisme” de Podem, ha afirmat. Sobre el fitxatge d’Ángel Garrido, l’ha tornat a defensar i ha dit que se’n va assabentar dilluns, abans del debat a RTVE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa