El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera: “Avui, Cs s’ha erigit com a esperança d’Espanya”
  • CA

En el mateix moment en què, a la seu del PSOE, Pedro Sánchez celebrava la clara victòria en les eleccions del 28-A i la gent el rebia amb crits de “amb Rivera no”, Albert Rivera ha comparegut davant els seus fidels simpatitzants per valorar els resultats dels comicis. El líder de Ciutadans ha acceptat la derrota i ha felicitat els socialistes “perquè encara que no ens agradi el que ha passat, soc un demòcrata i els respecto”, però ha descartat qualsevol possibilitat de pacte amb Sánchez.

 

 

Rivera ha assegurat que es poden extreure dues conclusions de les eleccions que s’han celebrat a Espanya aquest diumenge, “una de bona i una de dolenta”. “D’una banda, la mala notícia és que Sánchez i Iglesias pactaran amb els independentistes, faran un govern amb els nacionalistes. De l’altra, podem celebrar que al darrere hi ha un projecte guanyador que ha obtingut un 80% més d’escons que fa dos anys”, ha seguit explicant.

 

“Hi ha un projecte que sí que creu en Espanya i que sí que té futur. La nostra és la casa comuna del projecte constitucionalista. Ho vaig dir durant la campanya i avui s’ha demostrat. Hem estat la segona força política en quatre o cinc comunitats autònomes i pràcticament hem empatat a vots amb el Partit Popular. En definitiva, avui Ciutadans s’erigeix com a esperança i il·lusió del futur d’Espanya“, ha sentenciat Rivera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa