El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera assegura que d’aquí a quatre anys C’s podria governar
  • CA

El president de C’s i candidat a la Generalitat, Albert Rivera, ha advertit avui que, tot i que la pretensió del seu grup en aquestes eleccions és consolidar-se i créixer al Parlament, aquest creixement podria ser notori i servir de base perquè en quatre anys el seu grup arribi a governar en la Generalitat.

Rivera ha considerat que ara és el moment de crear una majoria social no nacionalista que pugui dir no a futurs referèndums d’autodeterminació, “i per demanar que es compleixi l’Estatut i la Constitució”.

Alhora, ha acusat el tripartit de formar “un sindicat d’interessos” sense coherència la maquinària del qual estava disposada a vendre els seus principis per ocupar una cadira, motiu pel qual ha afirmat que no donarà suport ni a la investidura de Mas ni a la de Montilla al capdavant d’un altre pacte d’Entesa.

En un acte al barri de les Corts, el candidat ha assegurat que, de resultes de la manca d’acord del tripartit, s’han donat episodis com que un govern liderat pel PSC es manifesti en contra d’un altre govern liderat pel PSOE.

De la mateixa manera, ha tornat a criticar els comentaris del candidat d’ERC, Joan Puicercós, en contra dels andalusos o els viatges de l’exvicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, a Perpinyà (Rosselló), encarats, segons el seu parer, a fomentar l’odi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa