Rivera acusa Sánchez d'estar callat perquè Torra no li prengui les claus de la Moncloa

El líder de Cs aposta per canviar el sistema electoral "pervers" perquè els independentistes no puguin manar a tots els espanyols

 

El líder de Cs, Albert Rivera, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d'estar callat. "Si parla Torra li treu l'helicòpter i les claus de la Moncloa", ha lamentat en una entrevista a Antena 3. "Hi ha dret que un senyor que anima la violència amb un sistema electoral pervers mani sobre tots els espanyols? La mesura de Cs és molt democràtica", ha assegurat Rivera referint-se a la proposta de fixar el 3% del total de vots estatals com a mínim per tenir representació al Congrés. Es tracta, segons Rivera, d'una mesura "més interessant i concreta" que l'aposta del PP d'aplicar als independentistes la llei de partits, que pot arribar fins a la il·legalització de formacions polítiques.

 

 

Rivera ha reclamat a Sánchez que acabi amb les "humiliacions" i canviï d'estratègia a Catalunya. Segons el líder de Cs, el desgovern d'Espanya no pot seguir a canvi "d'uns quants vots" dels independentistes. I és que, segons Rivera, el bipartisme ha d'assumir que no es pot continuar pactant amb els nacionalistes com han fet tots els governs en els darrers 40 anys. "No es pot governar Espanya amb qui la vol trencar", ha conclòs. 

 

Comentaris