Rigol insta a tornar a convocar el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

L'expresident del Parlament assegura que el pacte segueix vigent i l'important ara és anar tots a l'una amb "diàleg i comprensió"

L'expresident del Parlament i coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, ha assenyalat que el pacte està "hibernant" i ha considerat que és moment de tornar a convocar-lo.

 

  

En una entrevista aquest dimarts a TV3, ha dit que el pacte segueix vigent i l'important ara és anar tots a l'una amb "diàleg i comprensió" i deixant de costat les estratègies partidistes.

 

 

  

Preguntat per si la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, pot arribar a ser inhabilitada, ha dit que no creu que succeeixi, però en cas de passar, ha opinat que Forcadell no hauria d'acceptar una sentència judicial per sobre del que ha decidit el Parlament.

 

 

  

Sobre la seva dimissió com a president del consell nacional de Demòcrates, ha dit que no vol tenir "cap càrrec orgànic dins d'un partit per poder ser més lliure".

 

 

 

  

Rigol ha augurat que no hi haurà terceres eleccions perquè el PSOE s'acabarà abstenint, i ha dit que la cessió dels socialistes "almenys hauria de tenir un preu que no sigui solament la simple abdicació de Rajoy".

 

 

Comentaris