El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rigau celebra “que no tot hagi de recaure en el PDeCAT”
  • CA

 

A l’exconsellera d’Ensenyament Irene Rigau li “sembla normal que no tot hagi de recaure en el PDeCAT“. Així de contundent s’ha mostrat en declaracions a ‘El Món a Rac1’, aquest dijous al matí. L’endemà que se sabés que el departament de la Vicepresidència, que encapçala Oriol Junqueras, i el d’Exteriors, que lidera Raül Romeva, assumiran la competència de la compra d’urnes per al referèndum, Rigau ha demanat que les decisions sobre l’1-O siguin “compartides”.

L’exconsellera ha afegit que, després que la consellera de Governació, Meritxell Borràs, quedés “empaperada” amb una querella per la compra d’urnes, “la sensació que només rebi el PDeCAT pot haver generat alguns comentaris o sensacions”. És per això que Rigau ha defensat que, si el Govern és “únic i solidari” de debò, i es comparteixen les decisions, tot “s’aclarirà ràpidament”.

 

L’exconsellera ha apuntat que el Govern “necessita confiança”, i ha insistit que l’1-O es podrà votar i que tot dependrà del resultat, de la participació i de la interpretació que se’n faci. “Si guanyés el ‘no’, oi que Madrid reconeixeria el referèndum i ens donarien lliçons enormes?”, ha constatat Rigau, que ha sentenciat que “el repte” és que el dia del referèndum a les 8 del matí “arrenqui tot”. D’altra banda, Rigau també s’ha mostrat “tranquil·la” per la petició del Tribunal de Comptes de derivar responsabilitats comptables pels condemnats pel 9-N.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa