Riera acusa JxCat i ERC "d'absoluta obediència a l'Estat"

El diputat cupaire reclama "superar de seguida" aquesta dinàmica i insta els altres grups independentistes a "assumir la voluntat majoritària"

 

El diputat de la CUP Carles Riera ha acusat aquest divendres JxCat i ERC "d'absoluta obediència a l'Estat" des de la Mesa del Parlament i des del Govern. "És lògic que la gent se senti traïda, molt malestar, no només per la repressió sinó per les febleses dels partits independentistes", ha assegurat Riera en una entrevista a Ràdio4. "I en aquests processos el que fa més mal no és tant la repressió de l'adversari sinó la pròpia feblesa, és important que ho superem de seguida, i que assumeixin la voluntat majoritària del moviment republicà", ha insistit el diputat de l'esquerra anticapitalista.

 

 

Per tot plegat, el diputat dels cupaires ha insistit que el seu subgrup manté sobre la taula "la targeta vermella" per ensenyar-la "probablement" al govern de Quim Torra. "I des del carrer i el Parlament, empènyer perquè canviï de política i perquè el Parlament sigui sobirà". I això, segons Riera, passa per exemple perquè es prioritzin els acords de la cambra catalana per davant de les decisions del Constitucional. Això és "una qüestió bàsica de sobirania, perquè altrament assumim una subordinació colonial".

 

Comentaris