Ridao: "Noves opcions independentistes no poden marcar l'agenda d'ERC"

El secretari general d'ERC ha assegurat que seria "una temeritat fer el congrés extraordinari d'ERC abans de les municipals"

"La presència de noves opcions independentistes no pot marcar l'agenda d'ERC, un partit que fa possible l'estructura nacional amb el futur social". Aquestes són les paraules del secretari general d'ERC, Joan Ridao, respecte posició dels republicans de cara al futur i després de la desfeta del 28-N, on el partit ha passat de 21 a 10 diputats al Parlament.

Segons ha dit avui, aquestes eleccions han estat molt marcades per la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut de Catalunya. No obstant, el resultat electoral "posa en evidència que hem fet les coses malament: la motxilla interna d'ERC pesa molt, des del govern no hem explicat bé tot el que hem fet i des del punt de vista tàctic hem estat navegant en un mar de contrastos i no hem sabut reaccionar", ha detallat.

Ridao ha assegurat que seria "una temeritat fer el congrés extraordinari d'ERC abans de les eleccions municipals", però que quan es faci es parlarà sense embuts del futur polític tant de Joan Puigcercós com el seu.

 
 

Comentaris