El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ridao no renuncia a Portabella com a cap de cartell a Barcelona
  • CA

El secretari general d’ERC, Joan Ridao, veu “pràcticament impossible” renunciar a Jordi Portabella com a cap de llista d’una coalició independentista de cara a les eleccions municipals a Barcelona. Ridao ho ha assegurat després de conèixer la proposta de SI de renunciar a encapçalar la candidatura unitària independentista perquè ho sigui una personalitat independent per consens.

Segons el republicà, ERC és el “pal de paller” de l’independentisme i per això vol que el partit lideri el “tercer espai” independentista que incorpori no només les diferents sensibilitats d’aquest caire sinó també els socialistes “il·lustrats”, “maragallistes” i “desnortats” que han quedat “orfes de referent”.

Tot i que, per prudència, Joan Ridao no ha volgut “tancar la porta a res”, tot just després de conèixer la proposta de SI perquè el cap de llista per Barcelona d’una possible candidatura unitària independentista sigui una personalitat independent i consensuada, el secretari general d’ERC ha assegurat que la qüestió encara és objecte de converses però que és ‘molt complicat per no dir impossible’ que els republicans renunciïn al seu candidat, Jordi Portabella. “Avui per avui la hipòtesi és aquesta i no una altra”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa