Ridao creu que Laporta "suma" per l'independentisme

El secretari general d'Esquerra indica que l'objectiu "ara per ara" no és refer l'espai independentista sinó ampliar el perímetre cap a l'electorat "cansat" dels partits tradicionals

El secretari general d'Esquerra i portaveu al Congrés, Joan Ridao, ha valorat aquest dissabte l'aproximació de Joan Laporta a les llistes d'ERC per Barcelona indicant que va en la línia del full de ruta del partit de "sumar esforços i energies" en les municipals. Ridao ha afegit que l'objectiu dels republicans "no és sumar per refer un espai independentista sinó ampliar el perímetré". "Aspirem no només a aglutinar l'independentisme polític sinó a fer una opció atractiva per la gent d'esquerres, cansada dels partits tradicionals", ha assenyalat el secretari general d'ERC.

El portaveu d'ERC al Congrés també s'ha referit al pla d'estalvi energètic presentat aquest divendres pel govern espanyol. Ridao ha remarcat que ERC no està en contra del pla d'estalvi però que cal "una nova política energètica i un pacte d'Estat que ofereixi un nou model energètic com venim reclamant alguns partits i els agents socials".

El secretari general d'Esquerra ha dit que la política energètica del govern espanyol "ha estat erràtica perquè de l'aposta per les renovables s'ha passat a la retallada de les primes fotovoltaiques, del tancament de les centrals nuclears a allargar la seva vida útil, i del cotxe elèctric a canviar els pneumàtics".


 
 

Comentaris