Ridao creu que Hereu "no arribarà a temps" per guanyar les municipals

El secretari general d'ERC diu que el Govern està "missing" amb el conflicte de TV3 al País Valencià

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha augurat que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, "no arribarà a temps" per revalidar el seu mandat en les municipals del 22 de maig, malgrat haver-se imposat aquest dissabte a la exconsellera Montserrat Tura a les primàries del PSC.

Ridao ha explicat aquest avui que Hereu no arribarà a temps pel desgast que, al seu judici, suposen els 32 anys de govern municipal socialista, per la divisió interna del PSC i a causa de la proximitat de la cita electoral. Tot i que, segons el republicà, Hereu ha sortit reforçat i legitimat de les primàries com l'alcalde que ha derrotat a l'aparell del partit i a una contrincant catalanista molt competitiva".

Per altra banda, Ridao també ha acusat l'actual govern de Catalunya d'estar "missin"', "desaparegut en combat", en el conflicte que ha suposat el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià. El republicà diu que en aquest conflicte el Govern "s'amaga" i està "com en el pujolisme, que no afronta els problemes amb les altres comunitats".

 
 

Comentaris