Riba diu que Puigdemont i Comín no estan "en absolut" fora del grup Verds/ALE

L'eurodiputada d'ERC assegura que forçaran una votació entre els membres del grup en cas que rebutgin la incorporació dels dos eurodiputats

L'eurodiputada d'ERC Diana Riba ha assegurat aquest dimarts que Carles Puigdemont i Toni Comín no estan "en absolut" fora del grup Verds/ALE a l'Eurocambra, del qual forma part ERC. Poques hores després que el co-president dels Verds a l'Eurocambra, Philippe Lamberts, considerés que la petició d'incorporació de Puigdemont i Comín al grup és un "problema" per la seva proximitat als flamencs de l'N-VA, Riba ha assegurat que continuen la negociació amb els Verds. "Estem a l'inici. En absolut tenim un 'no' dels Verds", ha remarcat l'eurodiputada d'ERC, que ha subratllat que, en cas que els Verds rebutgin la incorporació de Puigdemont i Comín, forçarien una votació entre els membres sobre la petició dels dos eurodiputats.

 
 

Comentaris (4)
Joan Fa 3 dies
Son coses d'aquestes dels sindries (verds per fora) vermellosos per dins). Els conec molt bé. En sectarisme ideològic, no els guanya ningú. Em refereixo als de casa, eh! Tot el dia parlant de l'antiga convergencia, que mai parlen dels antics estalinistes, que volen estar repicant, i sempre van a missa. Les seves misses, es clar. A les taules, a tots els costats. Amb Valls i amb Sanchez, també.
jordi Fa 3 dies
exactament !!
ganxó Fa 4 dies
Hi han algun comentaristes , que si no poden insultar, a vexar , no saben dir res més Naturalment ho diuen als demòcrates. Vés per on ens estan dient que èlls no ho són. Però de curts molt
Pobres verdes guiris Fa 4 dies
Como acepten a esta caterva de perdedores ni se imaginan la que les espera. El monotema, día y noche. Son mala gente, egoístas, sin respeto, ni educación.
Arnau Fa 3 dies
Canta el "cara el sol", seràs més feliç que escrivint calúmnies.
Ara estan fora, petarda Riba Fa 4 dies
Si en el futur algú els adopta com gatets en el fred ja ens ho diràs. De moment no molestis.