El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revilla considera que Sánchez “no afluixarà” amb Catalunya perquè “és espanyol com ell”
  • CA

 

 

El president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla (PRC), considera que el president del govern estatal, Pedro Sánchez, és “tan espanyol com ell” i “no afluixarà” davant els aspiracions sobiranistes de la Generalitat de Catalunya.

 

Revilla, però, considera que per solucionar el problema ambdues Administracions han de “parlar, dialogar i rebre els seus representants, com el president Quim Torra, encara que va ser per llegir-li la cartilla i recordar-li que cal complir la Llei”.

 

 

Caldrà arreglar les coses parlant i dient-los que cal complir la Llei, que ningú es pot saltar la llei, que hi ha una Constitució que cal complir”, ha remarcat Revilla aquest diumenge durant el seu discurs al Dia de Cantàbria, a Cabezón de la Sal.

En el discurs, Revilla s’ha tornat a referir a les tensions sobiranistes a Catalunya i ha defensat expressament el paper del president del Govern d’Espanya per resoldre el problema.  Revilla ha instat a posar fi a una crisi que té “tips” a molts catalans. “Estan tips de banderes, pintades, creus a les platges”, ha conclòs després de posar la seva comunitat, Cantàbria, com un exemple d’espanyolisme.

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ferreret a desembre 29, 2022 | 17:32
    ferreret desembre 29, 2022 | 17:32
    El Revilla que deixi a la gent tranquil.la i es dediqui a la seva txoriceria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa