El Regne Unit tramita l'euroordre contra Ponsatí

Aamer Anwar diu que "sembla que l'acusa de desobediència", que la nova informació és "mínima" i que Llarena afegeix "més contradiccions i confusió"

El Regne Unit ha acceptat tramitar l'euroordre contra la consellera a l'exili Clara Ponsatí, després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena hagi enviat la informació complementària demanada per les autoritats britàniques. L'advocat de Ponsatí, Aamer Anwar, però, diu que "ara sembla que Llarena acusa Ponsatí de desobediència" i no de sedició. "Espanya ha fet poc per resoldre les contradiccions evidents que conté una petició poc sòlida. Ara ha afegit contradiccions i confusions", ha apuntat Anwar a través d'un comunicat en què també ha dit que la informació nova que aporta Llarena és "mínima". Ponsatí es presentarà davant les autoritats el 14 de novembre a Edimburg, segons ha anunciat la seva defensa.

Segons l'advocat de la consellera, en el text enviat per Llarena hi ha poques proves del delicte de sedició. "Potser perquè no en poden trobar cap?", es pregunta Anwar. Segons ha explicat l'advocat, els jutges tindran en compte aquestes "contradiccions" del document enviat per Llarena.

 
 

Comentaris (3)
Ufff Fa 2 mesos
Acordaros que los ingleses nos traicionaron una vez
Pachanga madre un Spain Fa 2 mesos
Otra pifia de ESPAÑA!
Raul Fa 2 mesos
No us preocupeu gaire, per passar el filtre ha fet un adefesi indefensable davant el jutge. Ha dit que vol la entrega per un delicte contra la constitució per jutjar-la per sedició, vol que se la entreguin per una cosa i jutjar-la per altra.