El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La regidora del Front Nacional a Ripoll estripa el carnet arran del coronavirus
  • CA

Nova víctima política arran de la crisi del coronavirus. El partit ultranacionalista Front Nacional de Catalunya perd un dels seus principals efectius. De fet, l’únic efectiu referenciat a través dels mitjans, la regidora per la formació a Ripoll, Sílvia Orriols, des de les darreres eleccions municipals. Segons ha pogut saber El Món, aquest dimarts Orriols fara públic que “no es farà militant” i que “sortirà del grup municipal del Front de manera definitiva i irrevocable”. Això sí, ara per ara, mantindrà l’acta.

 

Segons explica la mateixa Orriols, el motiu és la por i els complexes de l’actual directiva del partit a l’hora d’afrontar la greu situació nacional i el problema de la immigració”. Una conclusió a la que hi arriba “durant aquest perídeo de confinament” que la regidora ripollesa “aprofota per obrir un període de reflexió”. “Aquesta pandèmia suposa un punt d’inflexió en la manera com veiem el món i de la necessitat que tenen les nacions de defensar les seves fronteres i els seus ciutadans”, argüeix Orriols. “Malauradament, la submissió que pateix Catalunya sota Espanya ha impedit que el Govern de Catalunya pugui emprendre les mesures de contenció necessàries i hagi vist com se li arrabassen les competències en matèria de salut i de control dels Mossos d’Esquadra”, afegeix. “Per acció i per omissió, el Govern de la Generalitat ha deixat els catalans a mercè de la inoperància i mala fe de l’estat espanyol”, conclou.

 

 

La regidora de la formació catalogada d’extrema dreta independentista afirma que l’Estat independent de Catalunya es necessita “sobretot” per “defensar els catalans”. En aquest marc, Orriols recorda que “es va presentar sota les sigles del Front, amb l’objectiu de sacsejar la política de Ripoll que es trobava paralitzada davant del radicalisme islàmic i sota un silenci aclaparador davant d’una amenaça creixent”. Però que ara “obre un període de reflexió perquè cal traslladar l’experiència municipal arreu de la Nació Catalana”. “Cal un projecte polític majoritari per salvar Catalunya”, avisa Orriols.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa