Reagrupament informarà des del Prat "del boicot del govern espanyol a l'aeroport"

Repartirà fulletons amb quatre idiomes on s'assegura que "l'escandalosa gestió del Prat, centralitzada des de Madrid, obstaculitza el seu desplegament"

 

Reagrupament serà aquest dissabte al Prat per informar els viatgers del "boicot del govern espanyol a l'aeroport". El partit independentista repartirà fulletons amb quatre idiomes (català, anglès, francès i espanyol) on s'assegura que "l'escandalosa gestió del Prat, centralitzada des de Madrid, obstaculitza el seu desplegament, i impedeix oferir un servei de qualitat a tots els usuaris" i que "un aeroport gestionat des de la proximitat, des de Catalunya i Barcelona, oferirà més recursos, més atenció". Alhora, els fulletons afirmen que "només la independència de Catalunya pot garantir que la gent d'aquí i d'arreu tinguin un aeroport amb un servei de qualitat i de primer nivell".

 

Reagrupament considera que "es tracta d'una situació inacceptable, provocada per la inoperància premeditada i irresponsable del govern espanyol i és clarament un boicot que s'aprofita per tal de provocar tensió i continuar amb la guerra bruta contra el procés independentista".

 

Comentaris