Ramón Espinar demana un canvi de lideratges a Podemos

Carrega contra l'actual directiva del partit per no "mantenir la pluralitat i l'aposta per interprel·lar des de diferents perfils"

L'exsecretari general de Podemos a la Comunitat de Madrid, Ramón Espinar, ha demanat la celebració d'una Assemblea Ciutadana -el màxim òrgan de la decisió del partit- de manera urgent per afrontar el futur del partit que ell mateix va abandonar el passat mes de gener després d'haver-se distanciat del seu líder, Pablo Iglesias. En un article publicat a eldiario.es, Espinar critica obertament la direcció de Podemos per eliminar la "pluralitat de portaveus" i encaminar el partit cap a una "homogeneïtzació de missatges, discursos i perfils".

En aquest sentit, Espinar carrega contra la directiva per no "mantenir la pluralitat i l'aposta per interprel·lar des de diferents perfils amb una política d'aliances electorals i confluències més desenvolupades". "Totes les organitzacions polítiques pateixen mutacions amb el pas del temps, però Podemosha patit amputacions en molt poc temps", assegura l'exsecretari general de Madrid, que lamenta que el partit s'encamini a "ocupar un paper testimonial".

 
 

Comentaris