El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy vol que Mas deixi de banda els "temes identitaris" per poder col·laborar-hi
  • CA

El líder del PP, Mariano Rajoy, ha demanat aquest dijous al nou president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, que s’ocupi de “les prioritats dels ciutadans” i de resoldre les dificultats econòmiques, per la qual cosa li ha instat que deixi de banda els “temes identitaris”, ja que, segons la seva opinió, aquesta “no és la prioritat”.

En roda de premsa a la seu del PP a Madrid, Rajoy ha desitjat “molta sort i encert” a Mas al capdavant del Govern català perquè “no rep una bona herència” del tripartit, el qual, segons ha manifestat, ha deixat “un deute de 40.000 milions d’euros”. “L’important i el que toca és arreglar la situació econòmica d’Espanya i des de la Generalitat es poden fer moltes coses”, ha afegit.

A la pregunta de quina serà la posició que adopti el PP des de Madrid de cara a una possible col·laboració amb CiU, Rajoy ha subratllat que la seva posició serà “constructiva” per a “tot allò que signifiqui la millora de la situació dels ciutadans, intentar canviar les dificultats econòmiques de molta gent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa