El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy veu “molt raonable” l’abstenció del PSOE i creu que és possible arribar a acords
  • CA

 

El president del Govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha qualificat d'”important” i “molt raonable” l’abstenció que va acordar aquest diumenge el Comitè Federal del PSOE i ha afegit que la resolució aprovada pels socialistes inclou aspectes sobre els quals es pot parlar en el futur. Segons la seva opinió, si hi ha “voluntat política” poden tenir a Espanya un “gran futur per davant”.

Així s’ha pronunciat a la presentació de la conferència del coordinador del PPC i senador, Xavier García-Albiol, en el fòrum Nova Economia, un acte al qual han assistit la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, i gairebé tots els vicesecretaris generals del partit.

 

“Ahir es va prendre una decisió important, no entraré en els detalls, no em sembla oportú i ho faré al parlament. Només dir que la decisió que es va prendre el dia d’ahir va ser una decisió, segons la meva opinió, molt raonable. Em poso al lloc de l’altre, he llegit la resolució, hi ha coses que són bones que es pot parlar en el futur i si hi ha voluntat política podem tenir a Espanya un gran futur”, ha exclamat, un dia després que el Comitè Federal del PSOE hagi aprovat l’abstenció per 139 vots a favor i 96 en contra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa