El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy titlla Blanco de “ministre a temps parcial”
  • CA

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha assegurat que el conflicte amb els controladors aeris ha posat de manifest la “desídia i la passivitat” amb la qual el Govern socialista gestiona els assumptes públics. A més, ha carregat durament contra el ministre de Foment, José Blanco, qui, segons la seva opinió, és un ministre “a temps parcial” que es dedica “al que no s’ha de dedicar”.

“El senyor ministre de Foment és un inútil total, amb dosis importants de barrut, perquè sempre troba una excusa per no assumir responsabilitats”, ha proclamat Rajoy citant una frase que en el seu moment va utilitzar Alfredo Pérez Rubalcaba contra el ministre de Foment del PP, Rafael Arias Salgado, per uns retards en els aeroports el 1999.

Aquesta afirmació ha provocat un gran enrenou a la cambra baixa i el president del PP ha aclarit que aquests “afectuosos epítets” van ser els que va dedicar l’actual vicepresident primer el 1999. “No seré jo qui digui això, perquè jo no sóc així però sí que seré el que exigeixi al president que posi ordre en aquest Ministeri”, ha exclamat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa