Rajoy veu "irresponsable" que ERC "condicioni Espanya"

L'expresident del govern espanyol afirma que "una de les majors preocupacions" dels espanyols ha de ser pels "acords als quals alguns puguin arribar"

L'expresident del govern espanyol del PP Mariano Rajoy ha avisat Pedro Sánchez que seria "irresponsable" deixar que l'Estat espanyol "estigui condicionat per partits que res tenen a veure ni amb la sobirania nacional ni la Constitució ni estan precisament a favor de la unitat d'Espanya". En una clara referència a les negociacions entre PSOE i ERC, Rajoy ha dit que "una de les majors preocupacions" que han de tenir "els espanyols en aquest moment és a conseqüència dels acords als quals alguns puguin arribar". "Amb aquests temes és obligat que els dos partits nacionals vagin de la mà", ha defensat Rajoy aquest dimecres al vespre a la presentació del seu llibre. Rajoy ha remarcat que el "consens" és "fonamental" quan es tracta "d'afers d'Estat", com la "unitat d'Espanya".

A la presentació hi ha assistit el president del PP, Pablo Casado, que ha arribat acompanyat del president de la Xunta de Galícia, Alberto Nuñez Feijóo, i de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida. Hi ha assistit l'exvicepresidenta del govern espanyol Soraya Sáenz de Santamaría i els exministres dels governs de Rajoy Dolors Montserrat, Juan Ignacio Zoido, José Ignacio Wert, Rafael Català, Cristóbal Montoro, Íñigo Méndez de Vigo i Íñigo de la Serna; i destacats membres del PP durant la seva època com Maria Dolores de Cospedal o Rafael Hernando. També hi ha anat l'exdelegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo i l'expresidenta del PP català Alícia Sánchez-Camacho.

 

De l'actual direcció del PP hi ha assistit Ana Pastor, Cuca Gamarra, Isabel García Tejerina i Javier Maroto. No hi ha anat l'expresident del govern espanyol José Maria Aznar.

 

Comentaris (13)
Pamboli Fa 2 dies
La paraula irresponsable es només mèrit teu , sapastre. No us queixeu de que hi hagi separatistes mentres tu i els que son com tu feu de separadors. La ";,unidaz de Ñ" fa pena a la vostra boca
Tela Fa 2 dies
Si espamnya fos una democràcia, estaria condicionada pels resultats electorals. Però ja hem vist que si no els agraden el resultat, ens foten a la presó. Per això ni erc ni ningú realment condiciona res dins un estat franquista. Només condiciona el bourbon i els seus associats. I si no t'agrada, porra, tortura i presó. Això és espanya.
y que hay de nuevo Fa 2 dies
mariano podries dir alguna cosa del m.rajoy, no serà de molt irresponsable, no fer res per no investigar-lo
Josep Sierra Roca Fa 2 dies
Contràriament, una de les majors preocupacions dels ciutadans i ciutadanes espanyols és que individus com aquest, hagin dirigit, i puguin tornar a fer-ho, el seu estat; dirigents perversos i violents, males persones que tan sols busquen el seu propi benestar ii, a la vegada,el perjudici d'aquells que no pensin com ells.
és vox populi Fa 2 dies
que la capital de TURQUEY ja és Madrid.
Àngel Drach Fa 2 dies
Hi han assistit el Fairy Millo i la Sànchez-Caramatxo. La catadura política d'aquests dos personatges defineix la catadura de l'acte. Pura brossa!.
d'on no n'hi ha no en raja Fa 2 dies
més irresponsable és quan un presidente de la una grande y libre, deriva els problemes polítics a la justícia, tot i que sigui un país sense separació de poders, això no tocava mariano, més irresponsable és que un presidente es passi el dia llegint el marca, i desatengui el país
Antoni Fa 2 dies
Un país que aguanta un mafiós que han robat lo que han volgut sense tancar-lo ni jutjarlo és un país acabat
Ñ NO TER SOLUCIO Fa 2 dies
Mai seran democratics de veritat, son franquistes, MARXEM
El meu nom és cosa meva Fa 2 dies
Que tú acuses a los demás de irresponsables, pedazo de insensato indigente cultural. Lerdo baboso.
ganxó Fa 2 dies
Aquesta cara de boga morta, que cony diu ara. Un inútil demostrat, el que ha de fer es callar i cuidar-se de quan li toqui el torn fer-ho millor. Ja n'arriba a ser d'inútil
Així va aquesta porqueria de pais amb un deuta de un bilió doscents mil euros Fa 2 dies
Irresponsable es que a espanya encara gobernin els residus de la dictadura feixiste, unics residus a europa de un terbol i tenebrós pasat.
GAVANENC Fa 2 dies
Jo flipo amb la cagalera que els donen als politics ñols el parlar I pactar amb els catalans.... Els donem por!!!!!
ganxó Fa 2 dies
I... tan company, se'ls hi hauria acabat tot. Si no fos per algun perdona vides que els hi dona oxigen, ja se la veuen cul enlaire.