Rajoy emplaça PSOE i Cs a assolir un acord per a la investidura de Sánchez

L’expresident espanyol assegura que Espanya necessita “un govern estable”

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha emplaçat aquest dijous PSOE i Ciutadans a assolir algun tipus d’acord per evitar una repetició electoral. En unes declaracions a Santa Cruz de Tenerife, Rajoy ha advertit que “no seria bo” haver d’anar a uns altres comicis per manca “d’esforç” per part dels partits, i ha recordat que un acord entre el PSOE i el partit d’Albert Rivera permetria confeccionar una “majoria sòlida” que garantís la governabilitat. En tot cas, Rajoy ha assegurat que correspon a Sánchez “prendre la iniciativa” per a un “govern estable”.

Rajoy, que ha fet aquestes manifestacions en el marc del Fòrum Premiu de l’Atlàntic, ha advertit que “l’important és conformar aviat un govern” i ha demanat un acord entre PSOE i Cs que permeti un executiu “amb una majoria sòlida”. Segons Rajoy, Espanya necessita “un govern estable” amb un programa per a quatre anys que al seu entendre hauria de ser “el més moderat i centrat possible i mantenir la disciplina en polítiques fiscals, controli el dèficit públic, redueixi el deute i no augmenti els impostos”. Amb tot, s’ha mostrat escèptic respecte a aquesta possibilitat d’acord entre el PSOE i Cs, perquè “si ens atenem al que s’ha escoltat fins ara per part dels responsables de les dues formacions polítiques sembla poc probable”.

 
 

Comentaris (2)
ganxó Fa 3 mesos
Aquest inoperant, no va saber fer be la seva feina i s'atreveix a donar lliçons. Tothom es bo per donar consells
INCREDUL Fa 3 mesos
Es evident que aquest personatje de d'haber sortit de Polonia (programa de TV3), i com deia aquell "feu el que jo us digui pro no feu el jo faig". Perque no s'abste o vota a favor del Sr. Sanchez el seu partit , el PP. Quin ridicul i comic es el seu oferiment.