Rajoy emplaça PSOE i Cs a assolir un acord per a la investidura de Sánchez

L’expresident espanyol assegura que Espanya necessita “un govern estable”

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha emplaçat aquest dijous PSOE i Ciutadans a assolir algun tipus d’acord per evitar una repetició electoral. En unes declaracions a Santa Cruz de Tenerife, Rajoy ha advertit que “no seria bo” haver d’anar a uns altres comicis per manca “d’esforç” per part dels partits, i ha recordat que un acord entre el PSOE i el partit d’Albert Rivera permetria confeccionar una “majoria sòlida” que garantís la governabilitat. En tot cas, Rajoy ha assegurat que correspon a Sánchez “prendre la iniciativa” per a un “govern estable”.

Rajoy, que ha fet aquestes manifestacions en el marc del Fòrum Premiu de l’Atlàntic, ha advertit que “l’important és conformar aviat un govern” i ha demanat un acord entre PSOE i Cs que permeti un executiu “amb una majoria sòlida”. Segons Rajoy, Espanya necessita “un govern estable” amb un programa per a quatre anys que al seu entendre hauria de ser “el més moderat i centrat possible i mantenir la disciplina en polítiques fiscals, controli el dèficit públic, redueixi el deute i no augmenti els impostos”. Amb tot, s’ha mostrat escèptic respecte a aquesta possibilitat d’acord entre el PSOE i Cs, perquè “si ens atenem al que s’ha escoltat fins ara per part dels responsables de les dues formacions polítiques sembla poc probable”.

 
 

Comentaris (2)
ganxó Fa 28 dies
Aquest inoperant, no va saber fer be la seva feina i s'atreveix a donar lliçons. Tothom es bo per donar consells
INCREDUL Fa 28 dies
Es evident que aquest personatje de d'haber sortit de Polonia (programa de TV3), i com deia aquell "feu el que jo us digui pro no feu el jo faig". Perque no s'abste o vota a favor del Sr. Sanchez el seu partit , el PP. Quin ridicul i comic es el seu oferiment.