Rajoy avisa Zapatero que perd qui es "disfressa de nacionalista"

El president del PP diu que "no hi ha descrèdit de la política, sinó el descrèdit d'una classe governant"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha advertit avui al president del Govern espanyol que les victòries dels populars, primer a Galícia i ara els bons resultats obtinguts a Catalunya (18 escons), són una alerta de cara les eleccions generals del 2012.

En aquest sentit, el líder de l'oposició al Congrés dels Diputats ha recordat a Zapatero que "mai es pot anar en contra dels votants del propi partit", cosa que segons ell han fet els socialistes quan "s'han disfressats de pseudonacionalistes i nacionalistes". "Les impostures es paguen en el futur", ha conclòs.

Rajoy també ha fet una menció especial al 60% de la participació d'aquestes eleccions, ja que segons el líder dels populars, aquesta dada demostra que no existeix un descrèdit de la política, sinó el descrèdit d'un tipus de classe governant".

'Solució Independentista' per Solidaritat Catalana


A nivell d'anècdota quan el president del PP ha fet anàlisis dels escons de cada formació política ha rebatejat el partit de Joan Laporta, Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que ha obtingut quatre escons, com a "Solució Independentista".

 
 

Comentaris