El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rajoy aprova les llistes de Camps pel 22-M amb acusats per corrupció
  • CA

El Comitè Electoral Nacional del PP ha ratificat aquest divendres les llistes a les Corts valencianes aprovades pel PP del País Valencià i en les quals figuren tres imputats en diferents processos judicials, com és el cas del president de la Generalitat, Francisco Camps, i l’exsecretari general del partit, Ricardo Costa, en el cas Gürtel, així com el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de València, Jorge Bellver, imputat per un presumpte delicte de prevaricació en la construcció de l’aparcament als jardins de Monforte.

El comitè electoral nacional del partit ha donat el seu vistiplau a les llistes aprovades pel comitè electoral del PP valencià sense introduir cap canvi en les mateixes, segons han informat a fonts populars.

En les llistes a Les Corts valencianes, encapçalades per Camps, repeteixen tots els actuals consellers i destaca la inclusió del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, així com l’exclusió del sector ripollista de la candidatura per Alacant.

A més dels tres imputats en les llistes s’inclouen nom relacionats amb diferents processos judicials oberts, en el cas Brugal, com són Sonia Castedo i Luis Díaz Alperi i el president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll, per presumptes irregularitats en el Pla General d’Alacant. També hi ha Milagrosa Martínez, Vicente Rambla, David Serra, i Yolanda Garcia, els noms dels quals apareixen en la investigació del cas Gürtel. També per Alacant es presenta l’alcalde de Torrevella, Pedro Hernández, imputat per tràfic d’influències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa